shutterstock_723271342 27042021.jpg
Spanakopitakia Strifta.png
MINI SPIRA SPANAKOTYROPITAKIA.PNG
Strifta Spanakopitakia me Feta_GR.png

Διατήρηση στο Σπίτι:

Διατηρούνται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από» (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθούν στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθούν την ημέρα της αγοράς.


ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

 

Κάθε συσκευασία περιέχει περίπου 12 τεμάχια συνολικού βάρους 480g.

Οδηγίες Ψησίματος:

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.

  • Ανοίξτε τη συσκευασία και αφαιρέστε όσα Στριφτά Σπανακοπιτάκια KANAKI θέλετε και τοποθετήστε τα χωρίς να τα αποψύξετε σε ένα ταψάκι, αφήνοντας μικρά κενά μεταξύ τους.

  • Τοποθετήστε τα Στριφτά Σπανακοπιτάκια στο φούρνο στη μεσαία σχάρα.

  • Ψήνετε στους 180°C στον αέρα, για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. 

  • Προσαρμόστε τη θερμοκρασία και το χρόνο ψησίματος ανάλογα με το φούρνο σας και τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή σας. 

    ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ Ή GRILL.

Συστατικά:
Φύλλο 50% (αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, άμυλο αραβοσίτου, δεξτρόζη, αλάτι), γέμιση 45% (σπανάκι 37%, τυρί 29% {μυζήθρα [γάλα], φέτα [γάλα] 10%, σκληρό τυρί [γάλα] «παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, αλάτι, πυτιά, καλλιέργεια»}, κρεμμύδι, ηλιέλαιο, πράσο, άνηθος, σταθεροποιητές [υδρόξυ-προπυλο-μεθυλο-κυτταρίνη, τροποποιημένο άμυλο], μαϊντανός, αλάτι, πιπέρι), ηλιέλαιο, ελαιόλαδο.

Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:

σουσάμι και ξηρούς καρπούς.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.

Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι και σπανάκι ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.

ΣΤΡΙΦΤΑ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΝΑΚΙ 480g-GR.jpg
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ για τις αγορές του Εξωτερικού...

3D SPANAKOPITAKIA USA EN ES.png
MINI SPIRA TYROPITAKIA.PNG
FILO ROLLS - SPINACH.PNG