Υλικά
11-12 Φύλλα ΚΡΟΥΣΤΑΣ KANAKI
30 γρ. βούτυρο
250 γρ. φέτα
250 γρ. ανθότυρο
250 γρ. κεφαλογραβιέρα χοντροτριμμένη
1/2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
1/2 κουταλιά φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
1/2 κουταλιά μαντζουράνα
1/2 κουταλιά φρέσκο βασιλικό
250 γρ. γιαούρτι
3 αβγά
120 ml γάλα
Πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Ανάβουμε το φούρνο στους 180°C. Λιώνουμε το βούτυρο και βουτυρώνουμε ένα-ένα τα μισά φύλλα κρούστας της συσκευασίας. Τα τοποθετούμε σε μια φόρμα-ταψάκι με μέγεθος 40cmx31cm. Χτυπάμε στο multi τα αβγά με το γιαούρτι, το γάλα και το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε τα αρωματικά ψιλοκομμένα και τα τυριά και χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμη να σπάσουν τα τυριά. Βουτυρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα και τα βάζουμε από πάνω κλείνοντας με προσοχή χαράζουμε την πίτα με ένα κοφτερό μαχαίρι και ψήνουμε για περίπου 30-35 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και σερβίρουμε. Είναι ωραία και χλιαρή και αργότερα, σε θερμοκρασία δωματίου.