top of page
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

BBQ Bacon Pizza
Ladle.png

BBQ Bacon Pizza

Υλικά

1 συσκευασία Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
4 κ.σ. σάλτσα BBQ
4 κ.σ. χυμό ντομάτας
200 γρ. μπέικον σε κύβους
μισό πράσο
250 γρ. μανιτάρια
2 μπάλες μοτσαρέλα αγελαδινή

Προετοιμασία - Βήματα

Ανοίγουμε μια συσκευασία Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI και την απλώνουμε σε ένα ταψί. Κόβουμε φρέσκα μανιτάρια, πράσο και μπέικον σε καβάκια. Σε ένα ποτηράκι παίρνουμε 4 κ.σ. σάλτσα BBQ και 4 κ.σ. χυμό ντομάτας. Τα ανακατεύουμε και απλώνουμε πάνω στη ζύμη. Παίρνουμε τα μανιτάρια, μπέικον, πράσο και μοτσαρέλα και τα απλώνουμε ομοιόμορφα στη ζύμη. Προθερμαίνουμε το φούρνο στο μέγιστο της θερμοκρασίας, πάνω κάτω αντίσταση και το ψήνουμε για 12 λεπτά.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.

bottom of page