top of page
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Ελληνική Πίτσα Μπιάνκα
Ladle.png

Ελληνική Πίτσα Μπιάνκα

Υλικά

600 γρ. Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
200 γρ. ξινομυζήθρα
100 γρ. μοτσαρέλα
φρέσκια ρίγανη
φρέσκο θυμάρι
φρέσκο δεντρολίβανο
αποξηραμένες καυτερές πιπερίτσες
ντοματίνια
λιαστές ντομάτες
φύλλα ρόκας
πιπέρι
ανθό αλατιού

Προετοιμασία - Βήματα

Σε ρηχό, ελαφρώς λαδωμένο, ταψάκι. απλώνουμε τη ζύμη με τα δάχτυλα μέχρι να καλύψει όλο το ταψί.
Απλώνουμε τα τυριά. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και θυμάρι. Προσθέτουμε τις καυτερές πιπερίτσες. Αλατοπιπερώνουμε.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις, πάνω κάτω, στην τελευταία σχάρα. Ψήνουμε για 20΄ περίπου, μέχρι να ψηθεί η ζύμη και να λιώσουν τα τυριά.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε το link -->

bottom of page