shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Γρήγορη Πίτσα για Πρωινό
Ladle.png

Γρήγορη Πίτσα για Πρωινό

Υλικά

1 συσκευασία Φρέσκια Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
6 αβγά
1 κ.σ. μασκαρπόνε
100 γρ. ανθότυρο
125 γρ. μοτσαρέλα
1 κούπα σπανάκι baby
Αλάτι
Πιπέρι

Προετοιμασία - Βήματα

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250°C, πάνω – κάτω αντίσταση.

Σε ένα μπολ, τοποθετούμε 3 ολόκληρα αβγά και μόνο τα ασπράδια από τα άλλα 3. Προσθέτουμε 1 κ.σ. μασκαρπόνε, ανακατεύουμε και ρίχνουμε αλάτι και λίγο πιπέρι. Τοποθετούμε τη φρέσκια ζύμη για πίτσα σε ένα ταψάκι, απλώνουμε πάνω σπανάκι baby και αλατίζουμε. Προσθέτουμε το ανθότυρο και το μείγμα με τα αβγά, ομοιόμορφα.

Στη συνέχεια βάζουμε τη μοτσαρέλα. Κόβουμε 1 ντομάτα κυδωνάτη και τοποθετούμε τα κομμάτια στο ταψί.

Ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά.

Βγάζουμε από το φούρνο, βάζουμε τους κρόκους που είχαμε κρατήσει και ψήνουμε για ακόμη 3-5 λεπτά.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.