shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Καλτσόνε με Σοκολάτα και Μασκαρπόνε
Ladle.png

Καλτσόνε με Σοκολάτα και Μασκαρπόνε

Υλικά

1 συσκευασία Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
150 γρ. μασκαρπόνε
150 γρ. σοκοπάστα
100 γρ. φουντούκια
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη

Προετοιμασία - Βήματα

Ανοίγουμε μια συσκευασία Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI και την κόβουμε σε στρογγυλό σχήμα. Βάζουμε ψιλοκομμένα φουντούκια 150 γρ. μασκαρπόνε και 150 γρ. σοκοπάστα από τη μια πλευρά και κλείνουμε το καλτσόνε αφού σιγουρευτούμε ότι δεν έχει αέρα μέσα. Κάνουμε δυο τρύπες από πάνω και ρίχνουμε λίγη ζάχαρη άχνη για να πάρει ωραίο χρώμα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στο μέγιστο της θερμοκρασίας, πάνω κάτω αντίσταση και το ψήνουμε για 12 λεπτά.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.