Υλικά
Γρήγορη New York Πίτσα:
1 συσκευασία Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
Μοτσαρέλλα
Σάλτσα Ντομάτας για πίτσα
Ρίγανη
Σε ένα ταψί απλώνουμε τη ζύμη. Απλώνουμε τη σάλτσα , τη ρίγανη και μετά τη μοτσαρέλλα.
Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.
Αυθεντικό Ιταλικό Καλτσόνε:
1 συσκευασία Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
Παρμεζάνα
Τυρί Cottage
Πεπερόνι
Για τη σάλτσα ντομάτας:
2 ντομάτες αποφλοιωμένες
1 σκελίδα σκόρδο
Βασιλικός
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Σε μπλέντερ χτυπάμε τη ντομάτα, το σκόρδο και το βασιλικό. Αφού τα χτυπήσουμε ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και αλάτι-πιπέρι.
Κόβουμε τη ζύμη να πάρει στρογγυλό σχήμα. Απλώνουμε στην άκρη της ζύμης τη σάλτσα, το cottage, το πεπερόνι και την παρμεζάνα.
Κλείνουμε τις άκρες και απλώνουμε λίγη σάλτσα από πάνω και παρμεζάνα.
Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200°C.