Υλικά
250 γρ. Φύλλο ΚΡΟΥΣΤΑΣ KANAKI
3 αβγά
250 ml γάλα
100 γρ. γιαούρτι
60 ml ελαιόλαδο
100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
1-2 πρέζες μοσχοκάρυδο
Αλάτι & πιπέρι
Για το ταψί:
30 γρ. καλαμποκάλευρο
Για το γαρνίρισμα:
30 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
Προετοιμασία - Βήματα
Ετοιμάζουμε τα φύλλα
Κόβουμε τα φύλλα κρούστας σε πολύ λεπτές λωρίδες και τα αφήνουμε να στεγνώσουν για 30 λεπτά.
Φτιάχνουμε το μείγμα
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τα αβγά, το γάλα, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τα τυριά, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τα φύλλα και ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε στο AirFryer
Λαδώνουμε ελαφρώς ένα πυρίμαχο ταψάκι, πασπαλίζουμε με καλαμποκάλευρο, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 170°C για 25 λεπτά. Τα τελευταία 10 λεπτά γυρνάμε κι από την άλλη.
Γαρνίρισμα & τελευταίο ψήσιμο
Προσθέτουμε τριμμένη γραβιέρα και ψήνουμε για 5-7 λεπτά στους 200°C, μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει χρυσαφένια.