Υλικά
1 συσκευασία Φύλλο ΚΡΟΥΣΤΑΣ KANAKI
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 φλιτζάνι γάλα (και λίγο επιπλέον για την επικάλυψη)
400 γρ. φέτα
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 αβγό
Αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
Σουσάμι για το πασπάλισμα
Ρίγανη για το σερβίρισμα
Προετοιμασία - Βήματα
Αλείφετε ένα πυρέξ με ελαιόλαδο και τοποθετείτε στον πάτο ένα φύλλο κρούστας.
Σε ένα μπολ, ανακατεύετε το γιαούρτι, το γάλα, το ελαιόλαδο, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Θρυμματίζετε τη φέτα και την προσθέτετε στο μίγμα, ανακατεύοντας καλά.
Βυθίζετε 4-5 φύλλα κρούστας στο μίγμα για να απορροφήσουν υγρά και τα στρώνετε πάνω από το πρώτο φύλλο στο πυρέξ. Περιχύνετε το υπόλοιπο μίγμα ομοιόμορφα από πάνω.
Σκεπάζετε την πίτα με ένα ακόμη φύλλο κρούστας, διπλώνοντας τις άκρες που περισσεύουν προς τα μέσα. Αλείφετε την επιφάνεια με λίγο ελαιόλαδο.
Σε ένα μικρό μπολ, χτυπάτε το αυγό με λίγο γάλα και περιχύνετε αυτό το μίγμα πάνω από την πίτα. Τρυπάτε την επιφάνεια με ένα πιρούνι για να εισχωρήσει το μίγμα στα φύλλα. Πασπαλίζετε με σουσάμι.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-30 λεπτά, μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Αφού τη βγάλετε από τον φούρνο, πασπαλίζετε με λίγη ρίγανη. Κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε ζεστή.
Καλή απόλαυση!