shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Πίτα με Φύλλο Κρούστας και Ψητά Λαχανικά
Ladle.png

Πίτα με Φύλλο Κρούστας και Ψητά Λαχανικά

Υλικά

1 πακέτο Φύλλο ΚΡΟΥΣΤΑΣ KANAKI
4 κ.σ. πέστο
150 γρ. μανιτάρια
2 ντομάτες
½ κουνουπίδι
2 κρεμμύδια φρέσκα
1 κρεμμύδι
150 γρ. γραβιέρα
2 καρότα
100 γρ. κατσικίσιο τυρί
Θυμάρι

Προετοιμασία - Βήματα

Κόβουμε μισό κουνουπίδι σε κομματάκια, ένα ξερό κρεμμύδι στα οκτώ, δυο καρότα, ντομάτα, φρέσκα κρεμμύδια στη μέση. Παίρνουμε ένα ταψί, απλώνουμε μια λαδόκολλα, βάζαμε τα λαχανικά με λίγο αλάτι, θυμάρι και ελαιόλαδο και βάζουμε όλα αυτά τα υλικά για 20 λεπτά στο φούρνο στους 180°C. Ανοίγουμε μια συσκευασία φρέσκο Φύλλο ΚΡΟΥΣΤΑΣ KANAKI. Παίρνουμε τρία φύλλα, τα λαδώνουμε ένα ένα ξεχωριστά, τα βάζουμε ένα πάνω στο άλλο στο μέγεθος του ταψιού. Διπλώνουμε τις άκρες και κάνουμε τρύπες για να μη φουσκώσει πολύ και το βάζουμε στο φούρνο στους 180°C μέχρι να πάρει χρώμα. Το επόμενη βήμα είναι να βάλουμε τα ψημένα λαχανικά, μια κούπα κομμένα μανιτάρια, θυμάρι, κατσικίσιο τυρί, γραβιέρα, λίγο πέστο και τα απλώνουμε πάνω στο ΚΡΟΥΣΤΑΣ KANAKI. Το ψήνουμε στους 180°C για 10 λεπτά.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.