top of page
Υλικά
1 λεπτή Βάση
ΠΙΤΣΑΣ KANAKI
2 μεγάλα κρεμμύδια (καραμελωμένα σε τηγάνι με λίγο λάδι & ζάχαρη)
150 γρ. κατσικίσιο τυρί
Ελαιόλαδο, πιπέρι
Προαιρετικά καρύδια
Προετοιμασία - Βήματα
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C - 220°C.
Απλώστε τα καραμελωμένα κρεμμύδια πάνω στη βάση.
Προσθέστε το κατσικίσιο τυρί σε κομμάτια.
Ραντίστε με ελαιόλαδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προαιρετικά σπασμένα καρύδια.
Ψήστε 5-6 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει τραγανή η βάση.
bottom of page






