top of page
Υλικά
Φρέσκια Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
Μασκαρπόνε
Δενδρολίβανο
Φρέσκο κρεμμυδάκι
ελαιόλαδο
Κοτόπουλο με πάτατες στο φούρνο που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα
Προετοιμασία - Βήματα
Στο φύλλο KANAKI προσθέτουμε της πατάτες αφού τις σπάσουμε με ένα πιρούνι και το ξεψαχνισμένο κοτόπουλο φούρνου. Πάνω από τα υλικά βάζουμε δεντρολίβανο ψιλοκομμένο, φρέσκο κρεμμυδάκι, μασκαρπόνε, την τραγανή πέτσα από το κοτόπουλο και λίγο ελαιόλαδο και τη βάζουμε προθερμασμένο φούρνο.
bottom of page