top of page
Υλικά
Φρέσκια Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
Μοσχαράκι κοκκινιστό που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα
Μοτσαρέλα
Ντοματίνια
Βασιλικός
Προετοιμασία - Βήματα
Απλώνουμε τις φρέσκιες Ζύμες για ΠΙΤΣΑ KANAKI σε ταψιά μαζί με τη λαδόκολλα. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, σπάμε το μοσχαράκι σε μικρά κομματάκια, απλώνουμε το κρέας πάνω στην πίτσα, τα ντοματίνια, ψιλοκομμένο βασιλικό, μοτσαρέλα αγελαδινή, τριμμένη παρμεζάνα και λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο.
bottom of page