top of page
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Πίτσα με Μοσχαράκι
Ladle.png

Πίτσα με Μοσχαράκι

Υλικά

Φρέσκια Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
Μοσχαράκι κοκκινιστό που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα
Μοτσαρέλα
Ντοματίνια
Βασιλικός

Προετοιμασία - Βήματα

Απλώνουμε τις φρέσκιες Ζύμες για ΠΙΤΣΑ KANAKI σε ταψιά μαζί με τη λαδόκολλα. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, σπάμε το μοσχαράκι σε μικρά κομματάκια, απλώνουμε το κρέας πάνω στην πίτσα, τα ντοματίνια, ψιλοκομμένο βασιλικό, μοτσαρέλα αγελαδινή, τριμμένη παρμεζάνα και λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.

bottom of page