top of page
Υλικά
1 Πακέτο Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
Για το Πέστο Φέτας:
τα φύλλα από 1 μεγάλο ματσάκι βασιλικό πλατύφυλλο, ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδου,
60 γρ. κουκουνάρια
200 ml ελαιόλαδο
120 γρ. φέτα Μυτιλήνης
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη γέμιση:
250 γρ. ξινομυζήθρα
3 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λεπτές λωρίδες
2 μανιτάρια πορτομπέλλο κομμένα σε λεπτές φέτες
3 σπαράγγια κομμένα σε λεπτές φέτες αφαιρώντας το κάτω κομμάτι
Προετοιμασία - Βήματα
Για το Πέστο Φέτας:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ
Απλώνουμε την έτοιμη ζύμη σε ένα ταψάκι 30cm με το χαρτί. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C τοποθετούμε το πέστο φέτας τα υλικά και ψήνουμε για 10 λεπτά βάζουμε τη ξινομυζήθρα και ψήνουμε για ακόμη 5’.
bottom of page