shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Ψητά Ρολάκια με Αλλαντικά και Μοτσαρέλα
Ladle.png

Ψητά Ρολάκια με Αλλαντικά και Μοτσαρέλα

Υλικά

Για 16 ρολάκια:
1 συσκευασία Φρέσκια Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
1 κούπα ολόκληρα αποφλοιωμένα ντοματάκια } χρόνος προετοιμασίας 15’
1 πράσινη πιπεριά
3 φέτες βραστό κοτόπουλο
3 φέτες καπνιστό χοιρινό
1 λουκάνικο
250 γρ. μοτσαρέλα } χρόνος ψησίματος 15’
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι

Προετοιμασία - Βήματα

Για τη γέμιση:
Κόβουμε τα ντοματάκια σε χοντρά κομμάτια και ψιλοκόβουμε την πιπεριά. Κόβουμε το λουκάνικο σε μικρά κομμάτια και τις φέτες κοτόπουλο και χοιρινό σε μεγαλύτερα προσέχοντας να μην είναι κολλημένα μεταξύ τους. Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μπολ, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη μοτσαρέλα και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι, ανακατεύουμε καλά και δοκιμάζουμε. Κόβουμε τη Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI σε κομμάτια περίπου 10-12 εκ. πλάτος και λίγο μικρότερα σε μήκος.
Γεμίζουμε ένα-ένα τα ρολάκια κλείνοντάς τα πολύ καλά στις άκρες, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200°C για 15 λεπτά.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.