Υλικά
Για 16 κομμάτια:
1 συσκευασία Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
2 χωριάτικα λουκάνικα (200 γρ. συνολικά)
150 γρ. μετσοβόνε τριμμένο
3 κ.σ στραγγιστό γιαούρτι
2 αβγά
1 κ.γ. ξερός βασιλικός
2 κ.σ.μαυροκούκι
αλάτι, πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Ψιλοκόψτε τα λουκάνικα και ανακατέψτε τα με το τυρί, το γιαούρτι, το 1 αβγό χτυπημένο ελαφρά, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι. Φτιάξτε τα ρολάκια σύμφωνα με τις οδηγίες. Χτυπήστε το δεύτερο αβγό με 1 κουταλιά νερό και αλείψτε τα ρολάκια. Πασπαλίστε με το μαυροκούκι και ψήστε τα στους 180°C για 30 λεπτά, στο μεσαίο ράφι, σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις.
Για να φτιάξετε Ρολάκια:
Ακουμπήστε στον πάγκο εργασίας τις τέσσερις λωρίδες της Ζύμης για Πίτσα και κόψτε την κάθε λωρίδα σε τέσσερα κομμάτια.
Μοιράστε το μείγμα στο κέντρο κάθε παραλληλόγραμμου κομματιού και τυλίξτε τα ρολά από τη μεγαλύτερη πλευρά.
Πατήστε τις άκρες με ένα πιρούνι για να κολλήσουν.