shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Ρολάκια με Λουκάνικο, Μετσοβόνε και Βασιλικό
Ladle.png

Ρολάκια με Λουκάνικο, Μετσοβόνε και Βασιλικό

Υλικά

Για 16 κομμάτια:
1 συσκευασία Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
2 χωριάτικα λουκάνικα (200 γρ. συνολικά)
150 γρ. μετσοβόνε τριμμένο
3 κ.σ στραγγιστό γιαούρτι
2 αβγά
1 κ.γ. ξερός βασιλικός
2 κ.σ.μαυροκούκι
αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία - Βήματα

Ψιλοκόψτε τα λουκάνικα και ανακατέψτε τα με το τυρί, το γιαούρτι, το 1 αβγό χτυπημένο ελαφρά, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι. Φτιάξτε τα ρολάκια σύμφωνα με τις οδηγίες. Χτυπήστε το δεύτερο αβγό με 1 κουταλιά νερό και αλείψτε τα ρολάκια. Πασπαλίστε με το μαυροκούκι και ψήστε τα στους 180°C για 30 λεπτά, στο μεσαίο ράφι, σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις.

Για να φτιάξετε Ρολάκια:
Ακουμπήστε στον πάγκο εργασίας τη Ζύμη για Πίτσα και κόψτε την κάθετα μέσα στο προστατευτικό φιλμ της σε 4 λωρίδες και στη συνέχεια σε 4 λωρίδες οριζόντια.
Μοιράστε το μείγμα στο κέντρο κάθε παραλληλόγραμμου κομματιού και τυλίξτε τα ρολά από τη μεγαλύτερη πλευρά.
Πατήστε τις άκρες με ένα πιρούνι για να κολλήσουν.

Μια συνταγή από την KANAKI.