Υλικά
Για 16 κομμάτια:
1 συσκευασία Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
2 χωριάτικα λουκάνικα (200 γρ. συνολικά)
150 γρ. μετσοβόνε τριμμένο
3 κ.σ στραγγιστό γιαούρτι
2 αβγά
1 κ.γ. ξερός βασιλικός
2 κ.σ.μαυροκούκι
αλάτι, πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Ψιλοκόψτε τα λουκάνικα και ανακατέψτε τα με το τυρί, το γιαούρτι, το 1 αβγό χτυπημένο ελαφρά, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι. Φτιάξτε τα ρολάκια σύμφωνα με τις οδηγίες. Χτυπήστε το δεύτερο αβγό με 1 κουταλιά νερό και αλείψτε τα ρολάκια. Πασπαλίστε με το μαυροκούκι και ψήστε τα στους 180°C για 30 λεπτά, στο μεσαίο ράφι, σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις.
Για να φτιάξετε Ρολάκια:
Ακουμπήστε στον πάγκο εργασίας τη Ζύμη για Πίτσα και κόψτε την κάθετα μέσα στο προστατευτικό φιλμ της σε 4 λωρίδες και στη συνέχεια σε 4 λωρίδες οριζόντια.
Μοιράστε το μείγμα στο κέντρο κάθε παραλληλόγραμμου κομματιού και τυλίξτε τα ρολά από τη μεγαλύτερη πλευρά.
Πατήστε τις άκρες με ένα πιρούνι για να κολλήσουν.