top of page
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Σπιτική Πίτσα Special
Ladle.png

Σπιτική Πίτσα Special

Υλικά

1 Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
200 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
200 γρ. τυρί ένταμ τριμμένο
150 γρ. μπέικον σε λωρίδες
150 γρ. πεπερόνι σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά
κομμένη σε φέτες

Για τη σάλτσα:
½ κιλό ντομάτες, ξεφλουδισμένες και περασμένες στον τρίφτη
1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουτ. του γλυκού ζάχαρη
1 σκελίδα σκόρδο
2-3 φυλλαράκια φρ. βασιλικού
αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία - Βήματα

Σε μια κατσαρόλα βάλτε το λάδι να ζεσταθεί σε χαμηλή φωτιά. Στη συνέχεια, προσθέστε το κρεμμύδι και τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας, και αφήστε τα να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Τοποθετήστε τα υλικά πάνω στη Ζύμη για ΠΙΤΣΑ και ψήστε την πίτσα στους 180°C για 35 λεπτά, στο μεσαίο ράφι, σε φούρνο με αντιστάσεις.

Για να φτιάξετε Πίτσα:
Τοποθετήστε τη ζύμη πάνω στον πάγκο μέσα στο προστατευτικό φιλμ της. Αλείψτε το ταψάκι του φούρνου σας με λίγο λάδι και τοποθετείστε τις 4 λωρίδες ζύμης τη μία δίπλα στην άλλη.
Τοποθετήστε τη σάλτσα, τα τυριά και τα αλλαντικά της αρεσκείας σας.

Μια συνταγή από την KANAKI.

bottom of page