shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Στρουντελάκια με Κολοκύθι, Πατάτα και Παρμεζάνα
Ladle.png

Στρουντελάκια με Κολοκύθι, Πατάτα και Παρμεζάνα

Υλικά

1 Πακέτο Φύλλο ΚΡΟΥΣΤΑΣ KANAKI
1 κιλό πατάτες
2 καρότα
2 κρεμμύδια ξερά
2 κολοκυθάκια
150 γρ. παρμεζάνα
ελαιόλαδο
10 φύλλα βασιλικού πλατύφυλλου
2 κ.σ. μαϊντανού
αλάτι

Προετοιμασία - Βήματα

Bράζουμε τις πατάτες και καρότα, κόβουμε το ξερό κρεμμύδι σε φεγγαράκια, τσιγαρίζουμε τα κολοκυθάκια μαζί με το κρεμμύδι και καρότα.
Σπάμε την πατάτα με πιρούνι, προσθέτουμε μαϊντανό, βασιλικό, 100 γρ. παρμεζάνα, τσιγαρισμένα λαχανικά και ελαιόλαδο.
Ανοίγουμε το Φύλλο ΚΡΟΥΣΤΑΣ KANAKI και λαδώνουμε το κάθε ένα ξεχωριστά. Βάζουμε τη γέμιση μέσα και το τυλίγουμε.
Στην άκρη του φύλλου βάζουμε λίγο νερό για να κολλήσει καλύτερα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C, πάνω και κάτω αντίσταση και βάζουμε το στρούντελ χαμηλά στο φούρνο για να πάρει χρώμα από κάτω. Κάνουμε μερικά κοψιματάκια στο φύλλο για να μη σκάσει το στρούντελ την ώρα του ψησίματος. Το ψήνουμε για 30 με 40 λεπτά ανάλογα από το φούρνο για να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.