Υλικά
Για 20 ταρτάκια:
1 συσκευασία ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ KANAKI
4 αβγά
400 γρ. μαύρη (υγρή) ζάχαρη
2 κ.γ. κανέλα
180 γρ. βούτυρο
250 ml κρέμα γάλακτος
1 δόση βανίλια σκόνη
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
½ φλιτζάνι ξανθές σταφίδες
½ φλιτζάνι καρύδια τριμμένα
½ φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο για τις φόρμες
Προετοιμασία - Βήματα
Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Ρίχνετε ένα ένα τα αβγά και μετά την κρέμα γάλακτος. Ρίχνετε τις σταφίδες, την καρυδόψιχα, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια και ανακατεύετε με ένα κουτάλι. Φτιάχνετε τα ταρτάκια σύμφωνα με τις οδηγίες και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στη χαμηλότερη σχάρα, στους 180°C για 35 λεπτά περίπου.
Για να φτιάξετε Ταρτάκια:
Ανοίγετε τα ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ στον πάγκο εργασίας. Αλείφετε με βούτυρο το εσωτερικό μίας φόρμας με βαθιές θήκες για μάφινς. Βάζετε 20 ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ σε 20 θέσεις.
Μοιράζετε τη γέμιση.