Υλικά
1 συσκευασία ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ KANAKI
1 ½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
1 αβγό
3 κ.σ. παπαρουνόσπορος (ή μαυροκούκι αν το θεωρείτε τον παπαρουνόσπορο δύσκολο υλικό)
½ φλιτζάνι μαγιονέζα
½ φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι
2 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα για το γαρνίρισμα
Προετοιμασία - Βήματα
Φτιάχνετε το μείγμα της γέμισης ανακατεύοντας μισό φλιτζάνι παρμεζάνα με τη γλυκιά πάπρικα και ετοιμάσετε τα μπισκοτάκια σύμφωνα με τις οδηγίες. Χτυπάτε το αβγό με 2 κουταλιές νερό, αλείφετε τα μπισκοτάκια και τα πασπαλίζετε με τον παπαρουνόσπορο. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 25 λεπτά περίπου. Τα βγάζετε από το φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν. Ανακατεύετε την μαγιονέζα με το γιαούρτι και την παρμεζάνα. Βάζετε λίγη από την κρέμα σε κάθε μπισκοτάκι, πασπαλίζετε με τον άνηθο και την πάπρικα και τα σερβίρετε.
Για να φτιάξετε Μπισκοτάκια:
Βάζετε 20 σφολιατάκια στο ταψί και μοιράζετε το μείγμα τοποθετώντας το στο μισό ημικύκλιο. Τα αλείφετε περιμετρικά με νερό.
Διπλώνετε τη μισή ζύμη πάνω στη γέμιση. Πατάτε τις άκρες απαλά για να κολλήσουν και χαράζετε 3 παράλληλες γραμμές στην επιφάνεια.