top of page
Υλικά
1 συσκευασία Φύλλο ΚΡΟΥΣΤΑΣ KANAKI
200 γρ. φέτα
100 γρ. ανθότυρο
100 γρ. τυρί κρέμα
Πιπέρι (κατά βούληση)
1 κ.γ. θυμάρι
1 συσκευασία φύλλα κρούστας (αποψυγμένα)
Ελαιόλαδο για άλειμμα
Προετοιμασία - Βήματα
Θρυμματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα τυριά, το πιπέρι και το θυμάρι.
Κόβουμε τα φύλλα σε λωρίδες ~10 εκ. και τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Βάζουμε γέμιση και διπλώνουμε σε τριγωνάκια.
Ψήνουμε στο airfryer στους 170°C για 15 λεπτά, γυρίζοντας τα στα 10 λεπτά.
Σερβίρουμε ζεστά!
bottom of page