top of page
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Τυροπιτάκια με Ανθότυρο και Φέτα στο AirFryer
Ladle.png

Τυροπιτάκια με Ανθότυρο και Φέτα στο AirFryer

Υλικά

1 συσκευασία Φύλλο ΚΡΟΥΣΤΑΣ KANAKI
200 γρ. φέτα
100 γρ. ανθότυρο
100 γρ. τυρί κρέμα
Πιπέρι (κατά βούληση)
1 κ.γ. θυμάρι
1 συσκευασία φύλλα κρούστας (αποψυγμένα)
Ελαιόλαδο για άλειμμα

Προετοιμασία - Βήματα

Θρυμματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα τυριά, το πιπέρι και το θυμάρι.
Κόβουμε τα φύλλα σε λωρίδες ~10 εκ. και τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Βάζουμε γέμιση και διπλώνουμε σε τριγωνάκια.
Ψήνουμε στο airfryer στους 170°C για 15 λεπτά, γυρίζοντας τα στα 10 λεπτά.
Σερβίρουμε ζεστά!

bottom of page