top of page
shutterstock_723271342 27042021.jpg
SYS ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑ 850g.png
ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑ 850g.png
XORIATIKI SPANAKOTYROPITA.png

Διατήρηση στο Σπίτι:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» (βλ. μπροστινή όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.
Η Χωριάτικη Σπανκοτυρόπιτα KANAKI δεν χρειάζεται απόψυξη πριν τοποθετηθεί στο φούρνο και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί αφού αποψυχθεί.

Οδηγίες Ψησίματος:

  • Αφαιρέστε το καπάκι.

  • Τοποθετήστε την πίτα μέσα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στο ράφι κάτω από το μεσαίο, ψήνοντάς την στο δικό της ταψάκι για 45' με αέρα (συνιστάται), 50' με αντιστάσεις.

  • Μη χρησιμοποιείτε το grill και μην ακουμπήσετε το ταψάκι κατευθείαν στα τοιχώματα του φούρνου.

  • Μετά από 15 λεπτά ψησίματος, χαράξτε προσεκτικά την πίτα με ένα μαχαίρι, στα σημεία όπου είναι κομμένη, για να ψηθεί ομοιόμορφα. (αποφύγετε τη διάτρηση του δίσκου).

  • Προσαρμόστε τον χρόνο ψησίματος σύμφωνα με τον φούρνο σας και τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.

  • Για να απολαύσετε τη γεύση της πίτας, αφήστε την να κρυώσει για τουλάχιστον 10' πριν τη σερβίρετε.

Συστατικά:
Χωριάτικο Φύλλο 47% (αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, σιμιγδάλι [σίτος], άμυλο αραβοσίτου, αλάτι), γέμιση 40% (σπανάκι 38%, τυρί 30% {μυζήθρα [γάλα] 22%, σκληρό τυρί [γάλα] 8% «παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, αλάτι, πυτιά, καλλιέργεια»}, κρεμμύδι 10%, ηλιέλαιο, πράσο 9%, άνηθος 2%, μαϊντανός, αλάτι, πιπέρι), ηλιέλαιο, ελαιόλαδο 2%. 

Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:

αβγό, ξηρούς καρπούς και σουσάμι.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.

Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι σίτου και σπανάκι ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.

XORIATIKI ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑ 850G - ΠΙΝΑΚΑΚΙ GR copy.jpg
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ...

bottom of page