Σφολιάτα-εξαγωγών-background.png
Σφολιατάκια-εξαγωγών-foreground.png

ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ

Οδηγίες Διατήρησης:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από»
(βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.  

Κάθε συσκευασία περιέχει 2 ξεχωριστά συσκευασµένες δεκάδες, µε διαχωριστική µεµβράνη ανάµεσά τους για να µπορείτε να ξεχωρίσετε και να αποψύξετε µόνο όσα χρειάζεστε.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Οδηγίες Απόψυξης:
Αφαιρέστε από τη συσκευασία µία ή και τις δύο σακούλες µε τα Σφολιατάκια (ανάλογα µε τη συνταγή σας). Πριν τα χρησιµοποιήσετε, τοποθετήστε τα στην συντήρηση του ψυγείου σας από το προηγούµενο βράδυ, για να αποψυχθούν σταδιακά ή αφήστε τα να αποψυχθούν σε θερµοκρασία δωµατίου για τουλάχιστον 2 ώρες. Αποψύχετε όσα Σφολιατάκια χρειάζεστε διατηρώντας τα σκεπασµένα. Μην προσπαθήσετε να διπλώσετε τα Σφολιατάκια που δεν έχουν ξεπαγώσει εντελώς γιατί µπορεί να σπάσουν. Εάν συµβεί αυτό, τοποθετήστε τα δύο κοµµάτια το ένα δίπλα στο άλλο και περιµένετε να ξεπαγώσουν εντελώς. Στη συνέχεια, πατήστε τα µε το δάκτυλό σας µέχρι να ενωθούν ξανά. Συνιστάται στα Σφολιατάκια, να έχουν ξεπαγώσει εντελώς, αλλά να είναι ακόµη κρύο το ζυµάρι τους για να τα χρησιµοποιήσετε.

Συστατικά:
Αλεύρι σίτου, φυτική µαργαρίνη ([µη υδρογονωµένα φυτικά έλαια {από: ηλίανθο, βαµβακόσπορο, σόγια} και µη υδρογονωµένα φυτικά λίπη {από: φοίνικα} σε µεταβαλλόµενες αναλογίες], νερό, αλάτι, γαλακτωµατοποιητές [µόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη {από: ηλίανθο}], ρυθµιστής οξύτητας [κιτρικό οξύ], χρωστική [β-καροτένιο], άρωµα), νερό, αλάτι.


Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από: αβγό, γάλα, µουστάρδα, σουσάµι και ξηρούς καρπούς.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.

Στρογγυλά σφολιατακια
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα Εξαγωγών ΚΑΝΑΚΙ...

KANAKI kataifi exports
KANAKI PUFF PASTRY EXPORTS
3D KOUROU FAKE.png