top of page
Κανταΐφι-εξαγωγών-background.png
Κανταΐφι-εξαγωγών-foreground.png

ΚΑΤΑΪΦΙ

Οδηγίες Διατήρησης:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από»
(βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.  

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Οδηγίες Απόψυξης:

Πριν χρησιμοποιήσετε το Καταΐφι, αφήστε το να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου μέσα στην κλειστή συσκευασία του για να μη χάσει την υγρασία του. Μη προσπαθήσετε να το ξετυλίξετε αν δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυμματιστεί. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, διατηρήστε το σκεπασμένο με μια υγρή πετσέτα μέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας.

Συστατικά:
Αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, αλάτι, συντηρητικό: σορβικό κάλιο.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.

KATAIFI GR.JPG

Λαχταριστές συνταγές με ΚΑΤΑΪΦΙ

shutterstock_723271342 27042021.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ για τις αγορές του Εξωτερικού...

3D SFOLIATAKIA - EXP - GR EN FR NL 2020.png
3D SFOLIATA  8GLOSSO-2023.png
extra fine filo pastry exports
bottom of page