top of page
Σφολιάτα-εξαγωγών-background.png
Σφολιάτα EXPORTS KANAKI

ΣΦΟΛΙΑΤΑ

Οδηγίες Διατήρησης:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από»
(βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.  

Κάθε συσκευασία περιέχει 2 ξεχωριστά συσκευασµένα φύλλα (30x37cm περίπου).

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Οδηγίες Απόψυξης:

Βγάλτε από τη συσκευασία ένα ή δύο φύλλα σφολιάτας και αφήστε τα να αποψυχθούν για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου ή από το προηγούμενο βράδυ στην συντήρηση του ψυγείου σας, μέσα στην κλειστή συσκευασία. Αν δεν τη χρησιμοποιήσετε όλο το προϊόν βάλτε το αμέσως πίσω στην κατάψυξη πριν ξεπαγώσει.

Συστατικά:

Αλεύρι σίτου, φυτική μαργαρίνη ([μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια {από: ηλίανθο, βαμβακόσπορο, σόγια} και μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη {από: φοίνικα} σε μεταβαλλόμενες αναλογίες], νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητές [μόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη {από: ηλίανθο}], ρυθμιστής οξύτητας [κιτρικό οξύ], χρωστική [β-καροτένιο], άρωμα), νερό, αλάτι.


Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:  αβγό, γάλα, µουστάρδα, σουσάµι και ξηρούς καρπούς.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.

Σφολιάτα κτψ - ΠΙΝΑΚΑΚΙ KANAKI
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ για τις αγορές του Εξωτερικού...

3D SFOLIATAKIA - EXPORTS KANAKI
3D KOUROU EXPORTS KANAKI
KANAKI filo pastry EXPORTS
bottom of page