Διατήρηση στο Σπίτι:
Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» (βλ. πλαϊνή όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.
Ο Μπακλαβάς KANAKI δεν χρειάζεται απόψυξη πριν τοποθετηθεί στο φούρνο και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί αφού αποψυχθεί.
Κάθε συσκευασία περιέχει μπακλαβά σε ταψάκι ψησίματος (330 γρ.) & 2 φακελάκια σιρόπι (140 γρ.) = 470 γρ.
Οδηγίες Ψησίματος:
-
Ανοίγουμε τη συσκευασία και ψήνουμε το Μπακλαβά στο δικό του ταψάκι σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 35 λεπτά με αέρα ή για 40 λεπτά με αντιστάσεις (ψήνουμε σε σχάρα, όχι απευθείας στο φούρνο). Όπως είναι ζεστό ρίχνουμε το σιρόπι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
-
Το προϊόν δεν κάνει για χρήση σε μικροκύματα.
Συστατικά:
Φύλλο κρούστας 38% (αλεύρι σίτου, νερό, άμυλο αραβοσίτου, βούτυρο [γάλα], αλάτι, ξηρή ανενεργή μαγιά, αβγό πλήρες σκόνη), σιρόπι 30% (ζάχαρη, νερό, σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης), βούτυρο [γάλα], ηλιέλαιο, αμύγδαλο 6%, καρύδι 6%, ζάχαρη, κανέλλα.
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:
σόγια, σουσάμι και φυστίκι.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι σίτου ΕΕ.