shutterstock_723271342 27042021.jpg
Kiounefe.png
KUNEFE_GR.png
KUNEFE.png

Διατήρηση στο Σπίτι:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max 18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από» (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς. 

Δεν χρειάζεται απόψυξη πριν τη χρήση. Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί αμέσως. Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για χρήση στα μικροκύματα.


ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

 

Κάθε συσκευασία περιέχει 1 πίτα των 260g.

Οδηγίες Ψησίματος:

  • Ψήστε το Kιουνεφέ KANAKI στο δικό του ταψάκι σε προθερμασμένο φούρνο στη μεσαία σχάρα στους 180°C στον αέρα για 20 λεπτά. Αφού ψηθεί μπορείτε να το αναποδογυρίσετε. Περιχύστε το σιρόπι στο ζεστό Kιουνεφέ και πασπαλίστε το με τα τριμμένα φιστίκια. (περιλαμβάνονται στη συσκευασία). Αφήστε το να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 5 λεπτά πριν το σερβίρετε.

Συστατικά:
Γέμιση 35% (τυρί {μοτσαρέλλα [γάλα] 67%, μυζήθρα [γάλα] 33%}), καταΐφι 29% (αλεύρι σίτου, νερό, δεξτρόζη, ηλιέλαιο, αλάτι), σιρόπι 27% (ζάχαρη, νερό, σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης), ηλιέλαιο, βούτυρο [γάλα], φιστίκι 1%.

Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:

σόγια, σουσάμι, αβγό και ξηρούς καρπούς.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.

Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ & τυρί ΕΕ.

ΚΙΟΥΝΕΦΕ 260g-GR.jpg
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ για τις αγορές του Εξωτερικού...

BAKLAVA KANAKI
KANAKI - MPOUGATSA - EN DE NL FR PL ES.png
3D TYROPITA GR EN FR NL DE 400g.png