Φύλλο-παραδοσιακό-εξαγωγών-background.png
Φύλλο-παραδοσιακό-εξαγωγών-foreground.png

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΦΥΛΛΟ

Οδηγίες Διατήρησης:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από»(βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.

Κάθε συσκευασία περιέχει 8-9 φύλλα (50x37cm περίπου).

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Οδηγίες Απόψυξης:

Πριν να χρησιµοποιήσετε το προϊόν, µπορείτε να το τοποθετήσετε από το προηγούµενο βράδυ στη συντήρηση του ψυγείου σας ή αφήστε το να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερµοκρασία δωµατίου. Πάντα να αποψύχετε το φύλλο µέσα στην κλειστή συσκευασία του. Μην προσπαθήσετε να ξετυλίξετε το φύλλο αν δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυµµατιστεί. Ανοίξτε τη συσκευασία όταν είστε έτοιµοι να χρησιµοποιήσετε το φύλλο και διατηρήστε το σκεπασµένο µε µια υγρή πετσέτα µέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας για να µη χάσει την υγρασία του.

Συστατικά:

Αλεύρι σίτου, νερό, άμυλο αραβοσίτου, ελαιόλαδο 2%, σιμιγδάλι (σίτος), αλάτι.


Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από: αβγό και γάλα.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ GR.jpg
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ για τις αγορές του Εξωτερικού...

3D KOUROU FAKE.png
KANAKI PUFF PASTRY EXPORTS
KANAKI filo pastry EXPORTS