top of page
φύλλο-κρούστας-εξαγωγών-background-01.jpg
KANAKI FILO PASTRY EXPORTS

ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ 450g

Οδηγίες Διατήρησης:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από»
(βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.  

Κάθε συσκευασία περιέχει 11-12 φύλλα (37x50cm περίπου).

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Οδηγίες Απόψυξης:

Πριν χρησιμοποιήσετε το φύλλο, αφήστε το να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου μέσα στην κλειστή συσκευασία του για να μη χάσει την υγρασία του. Μη προσπαθήσετε να ξετυλίξετε ένα φύλλο που δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυμματιστεί. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, διατηρήστε το φύλλο σκεπασμένο με μια υγρή πετσέτα μέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας. 

Συστατικά: Aλεύρι σίτου, νερό, άµυλο αραβοσίτου, αλάτι, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, ξηρή ανενεργή µαγιά.


Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από: γάλα και αβγό.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.

ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ 450g exports
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ για τις αγορές του Εξωτερικού...

KANAKI FILO PASTRY EXPORTS 260g
KANAKI PUFF PASTRY EXPORTS
KANAKI COUNTRY STYLE FILO PASTRY EXPORTS
bottom of page