top of page
shutterstock_723271342 27042021.jpg
Mesogeiakh Tyropita.png
Mediterranean Tyropita Fyllo Kroustas_GR.png
Mediterranean Thin filo pastry 3D 400 FAKE.png

Διατήρηση στο Σπίτι:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» (βλ πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς. Το προϊόν δεν κάνει για χρήση σε μικροκύματα.
Η
Μεσογειακή Τυρόπιτα με Φύλλο Κρούστας δεν χρειάζεται απόψυξη πριν τοποθετηθεί στο φούρνο και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί αφού αποψυχθεί.

Κάθε συσκευασία περιέχει μια πίτα των 400g.

Οδηγίες Ψησίματος:

  • Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 180°C. Αφαιρέστε την συσκευασία και τοποθετείστε την πίτα με το χάρτινο ταψάκι στο ράφι του φούρνου κάτω από το μεσαίο. Ψήστε στους 180°C μέχρι να ροδίσει. Συνήθης χρόνος ψησίματος 35-40 λεπτά με αέρα. Στα μισά του ψησίματος χαράξτε προσεκτικά την πίτα με ένα μαχαίρι στα σημεία που είναι κομμένη, για να ψηθεί ομοιόμορφα. Για να απολαύσετε την γεύση της πίτας αφήστε την να κρυώσει για 10 τουλάχιστον λεπτά πριν την σερβίρετε.

Συστατικά:
φύλλο 55%:  αλεύρι σίτου, νερό, φυτικά έλαια (ελαιόλαδο 10%, ηλιέλαιο), σιμιγδάλι [σίτος], άμυλο αραβοσίτου, αλάτι. Γέμιση 45%: τυρί 46% (μυζήθρα [γάλα] 37%, φέτα [γάλα] 9%), νερό, κόκκινες ψητές πιπεριές 11%, σιμιγδάλι [σίτος], λιαστές τομάτες 4%, αλάτι, πιπέρι.

Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:

αβγό, σουσάμι και ξηρούς καρπούς.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.

Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι, πιπεριά και λιαστή τομάτα ΕΕ και εκτός ΕΕ και φέτα ΕΕ.

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ 400g-GR.jpg
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ για τις αγορές του Εξωτερικού...

SPANAKOPITA
TYROPITA
STRIFTI TYROPITA KANAKI EXPORTS
bottom of page