Ζύμη-για-Πίτσα-εξαγωγών-background.png
Ζύμη-για-Πίτσα-εξαγωγών-foreground.png

ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ

Οδηγίες Διατήρησης:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από»
(βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.  

Κάθε συσκευασία περιέχει 1 κοµµάτι Zύµης (30x37cm περίπου) τυλιγµένα µε χαρτί ψησίµατος για να µην κολλάνε.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Οδηγίες Απόψυξης:

Βγάλτε από την συσκευασία το φύλλο της ζύμης και αφήστε το να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου μέσα στην κλειστή συσκευασία για να μην χάσει την υγρασία της. Η ζύμη για πίτσα είναι μαλακή όταν ξεπαγώνει. Συμβουλή: όταν η ζύμη ξεπαγώσει, αρχίζει να φουσκώνει λόγω της μαγιάς. Χρησιμοποιήστε την το συντομότερο. Αν αποψυχθεί δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί.

Συστατικά:

Αλεύρι σίτου, νερό, φυτικά λιπαρά (ηλιέλαιο, φυτικό μαγειρικό λίπος {[φυτικά έλαια και λίπη “από φοίνικα, σόγια”], χρωστική “β-καροτένιο”} ελαιόλαδο), μαγιά, ζάχαρη, διογκωτικές ύλες (άλατα πυροφωσφορικού οξέος, ανθρακικά άλατα νατρίου), αλάτι, γλυκερίνη, σορβιτόλη, γαλακτωματοποιητές (μόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυοξυαιθυλενικός εστέρας της σορβιτόλης με μονοελαϊκό οξύ), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο).


Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από: αβγό, γάλα, µουστάρδα, σουσάµι και ξηρούς καρπούς.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Αλεύρι σίτου, επεξεργάζεται στην Ελλάδα, σίτος από ΕΕ και εκτός ΕΕ.

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ GR.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ Εξαγωγών...

3D KOUROU FAKE.png
KANAKI PUFF PASTRY EXPORTS
KANAKI filo pastry EXPORTS