Διατήρηση στο Σπίτι:
Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» (βλ πάνω πλαϊνή όψη). Η απόψυξη δεν είναι απαραίτητη πριν τη χρήση.Χρησιμοποιείστε την αμέσως αν αποψυχθεί. Ποτέ μην καταψύχετε ξανά ένα προϊόν που έχει αποψυχθεί. Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για χρήση στα μικροκύματα.
Οδηγίες Ψησίματος:
Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 180°C. Αφαιρέστε την συσκευασία και τοποθετείστε την πίτα με το χάρτινο ταψάκι στο ράφι του φούρνου κάτω από το μεσαίο. Ψήστε μέχρι να ροδίσει. Συνήθης χρόνος ψησίματος 40 λεπτά με αέρα. Προσαρμόστε το χρόνο και τη θερμοκρασία στον φούρνο σας. Για να απολαύσετε την γεύση της πίτας αφήστε την να κρυώσει για 10 τουλάχιστον λεπτά πριν την σερβίρετε.
! Προσοχή! Μην χρησιμοποιείτε το grill και μην ακουμπήσετε το ταψάκι κατευθείαν στα τοιχώματα του φούρνου.
Συστατικά:
Φύλλο 51% (αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι), γέμιση 41% (σπανάκι 38%, τυρί 30% {μυζήθρα [γάλα], φέτα [γάλα]}, κρεμμύδι, ηλιέλαιο, πράσο, άνηθος, αλάτι, μαϊντανός, πιπέρι), ηλιέλαιο
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:
σουσάμι και ξηρούς καρπούς.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι σίτου και σπανάκι ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.