top of page
Διατήρηση στο Σπίτι:
Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί σ την κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.
Η Στριφτή Τυρόπιτα ΚΑΝΑΚΙ δεν χρειάζεται απόψυξη πριν μπει στο φούρνο, και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί αφού αποψυχθεί.
Συστατικά:
Φύλλο 50% (αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι), γέμιση 41% (τυρί 54% {μυζήθρα [γάλα], φέτα [γάλα]}, νερό, σιμιγδάλι [σίτος], αρωματικές ύλες, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο), ηλιέλαιο
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:
γάλα, αβγό, ξηρούς καρπούς και σουσάμι.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι σίτου ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.
bottom of page