shutterstock_723271342 27042021.jpg
IOFIL - KANAKI - MPOUGATSA - EN DE NL FR PL ES.png
Mpougatsa Strifth.png
Strifth Bougatsa_GR.png

Διατήρηση στο Σπίτι:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από».
Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.

Η Στριφτή Μπουγάτσα KANAKI δεν χρειάζεται απόψυξη πριν τοποθετηθεί στο φούρνο και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί αφού αποψυχθεί.

Κάθε συσκευασία περιέχει μια πίτα των 812g.

Οδηγίες Ψησίματος:

  • Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 180°C. Αφαιρέστε το καπάκι και τοποθετήστε τη Στριφτή Μπουγάτσα μέσα στο χάρτινο ταψάκι της στο ράφι του φούρνου κάτω από το μεσαίο. Ψήστε την στους 180°C μέχρι να ροδίσει. Συνήθης χρόνος ψησίματος: 45 λεπτά με αντιστάσεις, 40 λεπτά με αέρα. Προσαρμόστε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία, ανάλογα με το φούρνο σας. Για να απολαύσετε την γεύση της μπουγάτσας με κρέμα, αφήστε την να κρυώσει για 10 τουλάχιστον λεπτά πριν την σερβίρετε. 
    Πασπαλίστε την με ζάχαρη άχνη και κανέλλα που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία.

  • Προσοχή! Μην χρησιμοποιείτε το grill και μην ακουμπήσετε το ταψάκι κατευθείαν στα τοιχώματα του φούρνου.

Συστατικά:
Γέμιση 55% (ζάχαρη, νερό, ηλιέλαιο, σιμιγδάλι [σίτος], βούτυρο [γάλα], γάλα πλήρες σκόνη, άρωμα βανίλιας, Φύλλο 45% (αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι). Η συσκευασία περιέχει ζάχαρη άχνη (σακουλάκι 10g), κανέλλα (σακουλάκι 2g).

Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από: 
σουσάμι και ξηρούς καρπούς.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.

Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι σίτου και σιμιγδάλι ΕΕ και εκτός ΕΕ.

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ-GR.jpg
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ για τις αγορές του Εξωτερικού...

KUNEFE.png
BAKLAVA KANAKI
3D TYROPITA GR EN FR NL DE 400g.png