shutterstock_723271342 27042021.jpg
Tyropitakia Fyllo Kroustas.png
TRIANGLES MINI CHEESE PIES.png
Trigona Tyropitakia_GR.png

Διατήρηση στο Σπίτι:

Διατηρούνται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από» (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθούν στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθούν την ηµέρα της αγοράς. 

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Κάθε συσκευασία περιέχει περίπου 12 τεμάχια συνολικού βάρους 340g.

Οδηγίες Ψησίματος:

  • Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 200°C.

  • Ανοίξτε τη συσκευασία και χρησιμοποιήστε όσα από τα τρίγωνα επιθυμείτε. Επιστρέψτε τα υπόλοιπα στην κατάψυξη.

  • Συμβατικό φούρνος: Χωρίς να τα αποψύξετε, τοποθετήστε τα Τυροπιτάκια σε ένα ταψί πάνω σε χαρτί ψησίματος, αφήνοντας μικρές αποστάσεις μεταξύ τους.

  • Για επιπλέον χρώμα και λάμψη, επαλείψτε ελαφρά την επιφάνειά τους με ελαιόλαδο.

  • Ψήστε στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 20-25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

  • Προσαρμόστε το χρόνο ψησίματος και τη θερμοκρασία σύμφωνα με το φούρνο σας. Τηγάνι: Τηγανίζουμε τα Τυροπιτάκια KANAKI σε καυτό λάδι για 5-7 λεπτά μέχρι να γίνουν ροδίσουν. Αφαιρέστε τα και αφήστε τα να ξεκουραστούν πάνω σε απορροφητικό χαρτί, για να στραγγίσει λίγο από το λάδι.

  • Προσοχή! Το χάρτινο ταψάκι στη συσκευασία δεν είναι κατάλληλο για ψήσιμο.

Συστατικά:
Γέμιση 54% (τυρί 54% {μυζήθρα [γάλα] 43%, φέτα [γάλα] 11%}, νερό, φυτικά έλαια {ηλιέλαιο, ελαιόλαδο}, σιμιγδάλι [σίτος], άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο). Φύλλο Κρούστας 46% (αλεύρι σίτου, νερό, άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, ξηρή ανενεργή μαγιά).

Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:

αβγό, σουσάμι και ξηρούς καρπούς.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.

Παράγεται στην Ελλάδα µε αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.

ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΝΑΚΙ 380g-GR.jpg
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ για τις αγορές του Εξωτερικού...

MINI SPIRA TYROPITAKIA.PNG
triangles mini filo pies with spinach
TYROPITAKIA