top of page
φύλλο-κρούστας-εξαγωγών-background-01.jpg
φύλλο-κρούστας-εξαγωγών KANAKI

ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ 260g

Το πιο γνωστό Ελληνικό Φύλλο Κρούστας KANAKI αναπτύχτηκε σε νέα μορφή, για το σύγχρονο χρήστη, με τα ίδια πρότυπα ποιότητας που φημίζεται:

  • Ελαστικό

  • Εύπλαστο

  • Τραγανό και χρυσορόδινο όταν ψήνεται

  • Νόστιμο

Κάθε συσκευασία περιέχει δύο ξεχωριστά σφραγισμένα σακουλάκια με 5 φύλλα Φύλλο Κρούστας το καθένα. Για να δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να αποψύχει όσα θέλει.

Οδηγίες Διατήρησης:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από»
(βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.  

Οι διαστάσεις των φύλλων Κρούστας (37x25cm περίπου) είναι ιδανικές για τα ¾ μεγέθους ταψιών που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι καταναλωτές.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Οδηγίες Απόψυξης:

Πριν να χρησιµοποιήσετε το προϊόν, µπορείτε να το τοποθετήσετε από το προηγούµενο βράδυ στη συντήρηση του ψυγείου σας  ή αφήστε το  να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερµοκρασία δωµατίου. Πάντα να αποψύχετε το φύλλο µέσα στην κλειστή συσκευασία του. Μη προσπαθήσετε να ξετυλίξετε το φύλλο αν δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυµµατιστεί. Ανοίξτε την συσκευασία όταν είστε έτοιµοι να χρησιµοποιήσετε το φύλλο και διατηρήστε το σκεπασµένο µε µια υγρή πετσέτα µέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας για να µη χάσει την υγρασία του.

Συστατικά: Aλεύρι σίτου, νερό, άµυλο αραβοσίτου, αλάτι, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, ξηρή ανενεργή µαγιά.


Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από: γάλα και αβγό.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.

ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ 260γ GR
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ για τις αγορές του Εξωτερικού...

FILO PASTRY 450g KANAKI EXPORTS
PUFF PASTRY KANAKI EXPORTS
COUNTRY STYLE FILO PASTRY KANAKI EXPORTS
bottom of page