
Πίτες
Οι Πίτες ΚΑΝΑΚΙ, σύμφωνα με την ελληνική παράδοση, αλλά και ξεχωριστές συνταγές, είναι χειροποίητες, φτιαγμένες με το αγαπημένο Φύλλο ΚΑΝΑΚΙ και με προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από διαλεκτά τυριά, λαχανικά και μυρωδικά, παραμένουν αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή μας. Πανόραμα γεύσεων, για κάθε προτίμηση και ευκολία στη χρήση, για όποιον επιθυμεί να τις δοκιμάσει.

Η Xωριάτικη Σπανακοτυρόπιτα ΚΑΝΑΚΙ θα σας θυμίσει τις πίτες που φτιάχνουν στα χωριά με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι. Φτιαγμένη με χωριάτικο φύλλο και πλούσια γέμιση από τρυφερό σπανάκι, νόστιμο τυρί, γευστικό πράσο, κρεμμυδάκι και άνηθο, θα σας ξυπνήσει μνήμες από τα παιδικά σας χρόνια. Το χωριάτικο φύλλο εξαιτίας του ελαιόλαδου που μπαίνει στο λάδωμα των φύλλων γίνεται τραγανά απολαυστικό και αναδεικνύει τη νοστιμιά της γέμισης. Σε ειδικό ταψάκι, για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο.
Xωριάτικη
Σπανακοτυρόπιτα
Xωριάτικη
Tυρόπιτα
Η Xωριάτικη Τυρόπιτα ΚΑΝΑΚΙ θα σας θυμίσει τις πίτες που φτιάχνουν στα χωριά με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι. Φτιαγμένη με χωριάτικο φύλλο και πλούσια γέμιση από μυζήθρα και φέτα, θα σας ξυπνήσει μνήμες από τα παιδικά σας χρόνια. Το χωριάτικο φύλλο εξαιτίας του ελαιόλαδου που μπαίνει στο λάδωμα των φύλλων γίνεται τραγανά απολαυστικό και αναδεικνύει τη νοστιμιά της γέμισης. Σε ειδικό ταψάκι, για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο.
Η Xωριάτικη Χορτόπιτα ΚΑΝΑΚΙ θα σας θυμίσει τις πίτες που φτιάχνουν στα χωριά με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι. Φτιαγμένη με χωριάτικο φύλλο και πλούσια γέμιση από τρυφερό σπανάκι, γευστικό πράσο, κρεμμυδάκι και άνηθο, θα κάνει την κουζίνα σας να μοσχοβολήσει. Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιείται στο λάδωμα των φύλλων τα κάνει τραγανά απολαυστικά και αναδεικνύει τη νοστιμιά της γέμισης. Μια γεύση που θα λατρέψουν οι Vegetarians και οι Vegans. Επειδή δεν έχει τυριά και αβγό, είναι ιδανική για την περίοδο της νηστείας. Σε ειδικό ταψάκι, για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο.
Xωριάτικη
Χορτόπιτα


Στριφτή
Σπανακοτυρόπιτα
Η Στριφτή Σπανακοτυρόπιτα ΚΑΝΑΚΙ, φτιαγμένη με φύλλο, που όταν ψήνεται γίνεται απολαυστικά τραγανό και πλούσια γέμιση από τρυφερά φύλλα σπανάκι, πράσο, κρεμμυδάκι και άνηθο, μυζήθρα και φέτα, μπορεί να συμπληρώσει το τραπέζι σας ή να γίνει από μόνη της ένα κυρίως γεύμα. Σε ταψάκι για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο.
Στριφτή
Τυρόπιτα
Η Στριφτή Τυρόπιτα KANAKI είναι φτιαγμένη με φύλλο ζυμωμένο με λάδι που όταν ψήνεται γίνεται απολαυστικά τραγανό και πλούσια γέμιση από μυζήθρα και φέτα. Μια πίτα που μπορεί να συμπληρώσει το τραπέζι σας ή να γίνει από μόνη της ένα κυρίως γεύμα. Θα την βρείτε σε ταψάκι, για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο.









