top of page

Φύλλa & Ζύμες ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

Οι Κατεψυγμένες Ζύμες, σου δίνουν την ευκολία και τη σιγουριά ότι μπορείς να τις έχεις στην κατάψυξη του ψυγείου σου για όποτε τις χρειαστείς. Χρειάζονται μόνο δυο ώρες απόψυξη και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σαν τις φρέσκιες.

Κατεψυγμένες
TRIGONA kroustas.png

Φύλλο ΚΡΟΥΣΤΑΣ

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΖΥΜΗ

Φύλλο λεπτό, φτιαγμένο από αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας. Ελαστικό και εύπλαστο, μπορεί να πάρει διάφορα σχήματα ακλουθώντας τη φαντασία σας. Όταν ψήνεται, γίνεται τραγανό και χρυσορόδινο, αναδεικνύοντας με τη διακριτή γεύση του τη νοστιμιά της γέμισης που επιλέξατε να αγκαλιάσει. Χρησιμοποιήστε το τόσο για μαγειρικές όσο και για ζαχαροπλαστικές δημιουργίες.

TRIGONA xondro.png

ΧΟΝΤΡΟ Φύλλο ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΖΥΜΗ

Το ΧΟΝΤΡΟ Φύλλο ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ, είναι μαλακό και εύπλαστο πριν ψηθεί. Όταν ψήνεται, γίνεται θριφτό, χρυσορόδινο και απολαυστικά παχύ αναδεικνύοντας με τη διακριτή γεύση του τη νοστιμιά της γέμισης που επιλέξατε να αγκαλιάσει. Ένα φύλλο ιδανικό για χωριάτικες πίτες σαν να το ανοίξατε εσείς με τον πλάστη!

TRIGONA kataifi.png

Φύλλο ΒΗΡΥΤΟΥ

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΖΥΜΗ

Εξαιρετικά λεπτό φύλλο, φτιαγμένο από εκλεκτό αλεύρι, βούτυρο και αβγό. Το λεπτό του πάχος, σε συνδυασμό με το βούτυρο και το αβγό, το κάνει πολύ αφράτο και χρυσορόδινο όταν ψηθεί, και το βοηθά να απορροφά καλύτερα το σιρόπι. Οι τραγανές στρώσεις φύλλου στα γλυκά σας θα λιώνουν σαν αφρός στο στόμα σας, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Είναι κατάλληλο για γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά, σαραγλάκια, φωλιές και όλων των ειδών τα σιροπιαστά γλυκά του ταψιού.

TRIGONA sfoliata.png

ΣΦΟΛΙΑΤΑ
& ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΖΥΜΗ

H ΣΦΟΛΙΑΤΑ είναι μια ειδικά σχεδιασμένη αφράτη ζύμη, φτιαγμένη από εκλεκτό αλεύρι και φυτική μαργαρίνη που, όταν ψήνεται, φουσκώνει, σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά λεπτά φύλλα. Είναι κατάλληλη για αλμυρά και γλυκά πιτάκια, αλλά και για αφράτα βολ-ο-βαν, για ατομικά κρουασάν, κορνέ, μιλφέιγ  και για τις γλυκές και αλμυρές γαστρονομικές σας δημιουργίες. Μπορείτε να την απολαύσετε σε 2 Φύλλα Σφολιάτας και σε 20 στρογγυλά τεμάχια!

TRIGONA kourou.png

Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ
& ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΥΡΟΥ

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΖΥΜΗ

Η Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ είναι φτιαγμένη από εκλεκτό αλεύρι και φυτική μαργαρίνη. Όταν ψήνεται δεν φουσκώνει αλλά γίνεται θριφτή και νόστιμη. Είναι κατάλληλη για αλμυρές και γλυκές τάρτες και τραγανές πίτες, για αλμυρά και γλυκά ταρτάκια, για κις λορέν και για τις δικές σας μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές δημιουργίες. Μπορείτε να την απολαύσετε σε 2 Φύλλα Ζύμης ΚΟΥΡΟΥ και σε 20 στρογγυλά τεμάχια!

SHORTCRUST-PASTRY_300.png
TRIGONA pitsa.png

Ζύμη για ΠΙΤΣΑ

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΖΥΜΗ

Η Ζύμη για ΠΙΤΣΑ είναι κατάλληλη για να φτιάξετε, πέρα από σπιτική πίτσα με τα υλικά που προτιμάτε , ένα σωρό άλλες συνταγές όπως πεϊνιρλί και calzone.  Μέσα στο κουτί θα βρείτε 4 κομμάτια ζύμης. Η Ζύμη για ΠΙΤΣΑ δεν χρειάζεται απόψυξη και όταν ψήνεται, φουσκώνει, γίνεται αφράτη και η πλούσια γεύση της αναδεικνύει τη νοστιμιά των υλικών που συνοδεύει.

TRIGONA kataifi.png

ΚΑΤΑΪΦΙ

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΖΥΜΗ

Λεπτές και ελαστικές ίνες ζύμης, φτιαγμένες από εκλεκτό αλεύρι, μπορούν να τυλίξουν τις γεμίσεις που θα επιλέξετε, δίνοντάς τους τελείως διαφορετική εμφάνιση και γεύση. Ιδανικό για το παραδοσιακό καταϊφι και το εκμέκ, άλλα μη περιοριστείτε σ’ αυτό. ∆οκιμάστε το χρησιμοποιώντας το με φαντασία και ανακαλύψτε ξανά τις δυνατότητες που σας προσφέρει, τυλίγοντας μέσα του ότι βάζει ο νους σας όπως γεμίσεις με τυριά, γαρίδες και αλλαντικά.

TRIGONA-vasi-pitsas.png

ΒΑΣΗ ΠΙΤΣΑΣ

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΖΥΜΗ

Οι Βάσεις Πίτσας KANAKI είναι φτιαγμένες με αφράτη ζύμη ζυμωμένη με ελαιόλαδο για πιο πλούσια γεύση. Ελαφρά ψημένες, είναι έτοιμες να υποδεχθούν τα υλικά που θα επιλέξετε για να φτιάξετε την πίτσα σας, όπως ακριβώς σας αρέσει! Όταν ψήνονται γίνονται αφράτες και απολαυστικές αναδεικνύοντας τη νοστιμιά των υλικών που χρησιμοποιήσατε.

Φρέσκια Ζύμη

ΦΡΕΣΚΙΕΣ Ζύμες ΨΥΓΕΙΟΥ

Οι Φρέσκιες Ζύμες προσφέρουν ευκολία διότι μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις αμέσως χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις να ξεπαγώσουν. Χάρη στην ειδική συσκευασία τους με προστατευτική ατμόσφαιρα έχουν διάρκεια ζωής πάνω από ένα μήνα δίνοντάς σου αρκετό χρόνο για να τις χρησιμοποιήσεις.

TRIGONA kroustas.png

Φύλλο ΚΡΟΥΣΤΑΣ

ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

Φύλλο λεπτό, φτιαγμένο από αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας. Ελαστικό και εύπλαστο, μπορεί να πάρει διάφορα σχήματα ακολουθώντας τη φαντασία σας. Όταν ψήνεται, γίνεται τραγανό και χρυσορόδινο, αναδεικνύοντας με τη διακριτική γεύση του τη νοστιμιά της γέμισης που επιλέξατε να αγκαλιάσει. Χρησιμοποιήστε το τόσο για μαγειρικές όσο και για ζαχαροπλαστικές δημιουργίες.

TRIGONA paradosiako.png

Φύλλο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ

ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

Φύλλο χοντρό, φτιαγμένο από αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας και ζυμωμένο με ελαιόλαδο. Είναι μαλακό και εύπλαστο, πριν ψηθεί. Χάρη στο ελαιόλαδο όταν ψήνεται, γίνεται απολαυστικά θριφτό και χρυσορόδινο έχοντας την υφή του χωριάτικου ζυμωτού φύλλου. Ένα φύλλο ιδανικό για χωριάτικες πίτες, σαν να το «ανοίξατε» εσείς με τον πλάστη, που θα αναδείξει τη γέμιση που θα επιλέξετε να το αγκαλιάσει! 

TRIGONA sfoliata.png

ΣΦΟΛΙΑΤΑ

ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ είναι μία ειδικά σχεδιασμένη αφράτη ζύμη, φτιαγμένη από εκλεκτό αλεύρι και μη υδρογονωμένα λιπαρά που, όταν ψήνεται, φουσκώνει, σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά λεπτά φύλλα. Είναι κατάλληλη για τις γλυκές και αλμυρές γαστρονομικές σας δημιουργίες.

TRIGONA kourou.png

Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ

ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

Η Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ είναι φτιαγμένη από εκλεκτό αλεύρι και φυτική μαργαρίνη. Όταν ψήνεται δεν φουσκώνει αλλά γίνεται θριφτή και νόστιμη. Είναι κατάλληλη για αλμυρές και γλυκιές τάρτες και τραγανές πίτες, για κις λορέν και για τις δικές σας μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές δημιουργίες.

TRIGONA pitsa.png

ΛΕΠΤΗ Ζύμη για ΠΙΤΣΑ

ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

Η ΛΕΠΤΗ Ζύμη για ΠΙΤΣΑ είναι κατάλληλη για πίτσες, πεϊνιρλί και calzone. Όταν ψήνεται, δε φουσκώνει πολύ. Είναι ζυμωμένη με μαγιά που της δίνει πλούσια γεύση και αναδεικνύει τη νοστιμιά των υλικών που συνοδεύει.

TRIGONA afrati.png

ΑΦΡΑΤΗ Ζύμη για ΠΙΤΣΑ

ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

Αφράτη Ζύμη για ΠΙΤΣΑ, σχεδιασμένη για να δημιουργήσετε εύκολα & γρήγορα την πίτσα των ονείρων σας. Όταν ψήνεται, γίνεται αφράτη. Η μαγιά στη ζύμη προσθέτει στη γεύση της και συνοδεύει με τον καλύτερο τρόπο τη νοστιμιά των υλικών που συνοδεύει.

shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ...

bottom of page