
Φύλλa & Ζύμες Κατάψυξης
Οι Κατεψυγμένες Ζύμες, σου δίνουν την ευκολία και τη σιγουριά ότι μπορείς να τις έχεις στην κατάψυξη του ψυγείου σου για όποτε τις χρειαστείς. Χρειάζονται μόνο δυο ώρες απόψυξη και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σαν τις φρέσκιες.

Φύλλο ΚΡΟΥΣΤΑΣ
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΖΥΜΗ
Φύλλο λεπτό, φτιαγμένο από αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας. Ελαστικό και εύπλαστο, μπορεί να πάρει διάφορα σχήματα ακλουθώντας τη φαντασία σας. Όταν ψήνεται, γίνεται τραγανό και χρυσορόδινο, αναδεικνύοντας με τη διακριτή γεύση του τη νοστιμιά της γέμισης που επιλέξατε να αγκαλιάσει. Χρησιμοποιήστε το τόσο για μαγειρικές όσο και για ζαχαροπλαστικές δημιουργίες.

ΧΟΝΤΡΟ Φύλλο ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΖΥΜΗ
Το ΧΟΝΤΡΟ Φύλλο ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ, είναι μαλακό και εύπλαστο πριν ψηθεί. Όταν ψήνεται, γίνεται θριφτό, χρυσορόδινο και απολαυστικά παχύ αναδεικνύοντας με τη διακριτή γεύση του τη νοστιμιά της γέμισης που επιλέξατε να αγκαλιάσει. Ένα φύλλο ιδανικό για χωριάτικες πίτες σαν να το ανοίξατε εσείς με τον πλάστη!

Φύλλο ΒΗΡΥΤΟΥ
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΖΥΜΗ
Εξαιρετικά λεπτό φύλλο, φτιαγμένο από εκλεκτό αλεύρι, βούτυρο και αβγό. Το λεπτό του πάχος, σε συνδυασμό με το βούτυρο και το αβγό, το κάνει πολύ αφράτο και χρυσορόδινο όταν ψηθεί, και το βοηθά να απορροφά καλύτερα το σιρόπι. Οι τραγανές στρώσεις φύλλου στα γλυκά σας θα λιώνουν σαν αφρός στο στόμα σας, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Είναι κατάλληλο για γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά, σαραγλάκια, φωλιές και όλων των ειδών τα σιροπιαστά γλυκά του ταψιού.

ΣΦΟΛΙΑΤΑ
& ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΖΥΜΗ
H ΣΦΟΛΙΑΤΑ είναι μια ειδικά σχεδιασμένη αφράτη ζύμη, φτιαγμένη από εκλεκτό αλεύρι και φυτική μαργαρίνη που, όταν ψήνεται, φουσκώνει, σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά λεπτά φύλλα. Είναι κατάλληλη για αλμυρά και γλυκά πιτάκια, αλλά και για αφράτα βολ-ο-βαν, για ατομικά κρουασάν, κορνέ, μιλφέιγ και για τις γλυκές και αλμυρές γαστρονομικές σας δημιουργίες. Μπορείτε να την απολαύσετε σε 2 Φύλλα Σφολιάτας και σε 20 στρογγυλά τεμάχια!

Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ
& ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΥΡΟΥ
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΖΥΜΗ
Η Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ είναι φτιαγμένη από εκλεκτό αλεύρι και φυτική μαργαρίνη. Όταν ψήνεται δεν φουσκώνει αλλά γίνεται θριφτή και νόστιμη. Είναι κατάλληλη για αλμυρές και γλυκές τάρτες και τραγανές πίτες, για αλμυρά και γλυκά ταρτάκια, για κις λορέν και για τις δικές σας μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές δημιουργίες. Μπορείτε να την απολαύσετε σε 2 Φύλλα Ζύμης ΚΟΥΡΟΥ και σε 20 στρογγυλά τεμάχια!

ΚΑΤΑΪΦΙ
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΖΥΜΗ
Λεπτές και ελαστικές ίνες ζύμης, φτιαγμένες από εκλεκτό αλεύρι, μπορούν να τυλίξουν τις γεμίσεις που θα επιλέξετε, δίνοντάς τους τελείως διαφορετική εμφάνιση και γεύση. Ιδανικό για το παραδοσιακό καταϊφι και το εκμέκ, άλλα μη περιοριστείτε σ’ αυτό. ∆οκιμάστε το χρησιμοποιώντας το με φαντασία και ανακαλύψτε ξανά τις δυνατότητες που σας προσφέρει, τυλίγοντας μέσα του ότι βάζει ο νους σας όπως γεμίσεις με τυριά, γαρίδες και αλλαντικά.
Φρέσκιες Ζύμες Ψυγείου
Οι Φρέσκιες Ζύμες προσφέρουν ευκολία διότι μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις αμέσως χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις να ξεπαγώσουν. Χάρη στην ειδική συσκευασία τους με προστατευτική ατμόσφαιρα έχουν διάρκεια ζωής πάνω από ένα μήνα δίνοντάς σου αρκετό χρόνο για να τις χρησιμοποιήσεις.

Φύλλο ΚΡΟΥΣΤΑΣ
ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΨΥΓΕΙΟΥ
Φύλλο λεπτό, φτιαγμένο από αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας. Ελαστικό και εύπλαστο, μπορεί να πάρει διάφορα σχήματα ακολουθώντας τη φαντασία σας. Όταν ψήνεται, γίνεται τραγανό και χρυσορόδινο, αναδεικνύοντας με τη διακριτική γεύση του τη νοστιμιά της γέμισης που επιλέξατε να αγκαλιάσει. Χρησιμοποιήστε το τόσο για μαγειρικές όσο και για ζαχαροπλαστικές δημιουργίες.

Φύλλο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΨΥΓΕΙΟΥ
Φύλλο χοντρό, φτιαγμένο από αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας και ζυμωμένο με ελαιόλαδο. Είναι μαλακό και εύπλαστο, πριν ψηθεί. Χάρη στο ελαιόλαδο όταν ψήνεται, γίνεται απολαυστικά θριφτό και χρυσορόδινο έχοντας την υφή του χωριάτικου ζυμωτού φύλλου. Ένα φύλλο ιδανικό για χωριάτικες πίτες, σαν να το «ανοίξατε» εσείς με τον πλάστη, που θα αναδείξει τη γέμιση που θα επιλέξετε να το αγκαλιάσει!

Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ
ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΨΥΓΕΙΟΥ
Η Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ είναι φτιαγμένη από εκλεκτό αλεύρι και φυτική μαργαρίνη. Όταν ψήνεται δεν φουσκώνει αλλά γίνεται θριφτή και νόστιμη. Είναι κατάλληλη για αλμυρές και γλυκιές τάρτες και τραγανές πίτες, για κις λορέν και για τις δικές σας μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές δημιουργίες.

Λεπτή Βάση ΠΙΤΣΑΣ
ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΨΥΓΕΙΟΥ
Δοκιμάστε τη λεπτή βάση πίτσας KANAKI – τη λεπτή και τραγανή ζύμη της ιταλικής πιτσαρίας! Είναι φτιαγμένη σύμφωνα με την αυθεντική ιταλική συνταγή από τη Νάπολη, ζυμωμένη με προζύμι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Η ζύμη της πίτσας «ανοίγεται» στο χέρι και ψήνεται σε φούρνο με πέτρα. Χρησιμοποιήστε τη σαν έτοιμη βάση για να δημιουργήσετε τη δική σας πίτσα, με τα υλικά που αγαπάτε. Χρειάζεται μόνο 5 λεπτά ψήσιμο για να απολαύσετε την αυθεντική ιταλική γεύση στην pizza!

Αφράτη Βάση PINSA ALLA ROMANA
ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΨΥΓΕΙΟΥ
Ανακαλύψτε την αφράτη βάση για Pinsa alla Romana – τη νέα γευστική εμπειρία από την Ιταλία! Φτιαγμένη σύμφωνα με την αυθεντική ιταλική συνταγή από τη Ρώμη, είναι ζυμωμένη με προζύμι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Φουσκώνει σε δύο στάδια χάρη στο προζύμι της, ανοίγεται στο χέρι και στη συνέχεια ψήνεται σε φούρνο με πέτρα. Χρησιμοποιήστε την ως βάση για την πίτσα που θα φτιάξετε στο σπίτι σας με τα υλικά της επιλογής σας. Χρειάζεται μόνο 5 λεπτά ψήσιμο μέσα στο ταψάκι που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία. Απολαύστε τη μοναδική της γεύση!


















