top of page
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg
Φύλλο-ΒΥΡΗΤΟΥ-Προϊόντικη-ΣΕΛΙΔΑ.png

Φύλλο ΒΗΡΥΤΟΥ

Οδηγίες Διατήρησης:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από»
(βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.  

Κάθε συσκευασία περιέχει 13-14 φύλλα (50x37cm περίπου).

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Οδηγίες Απόψυξης:
Πριν να χρησιµοποιήσετε το προϊόν, µπορείτε να το τοποθετήσετε από το προηγούµενο βράδυ στη συντήρηση του ψυγείου σας, ή αφήστε το να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερµοκρασία δωµατίου. Πάντα να αποψύχετε το φύλλο µέσα στην κλειστή συσκευασία του. Μη προσπαθήσετε να ξετυλίξετε το φύλλο αν δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυµµατιστεί. Ανοίξτε την συσκευασία όταν είστε έτοιµοι να χρησιµοποιήσετε το φύλλο και διατηρήστε το σκεπασµένο µε µια υγρή πετσέτα µέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας για να µη χάσει την υγρασία του.

Συστατικά:
Αλεύρι σίτου, νερό, άµυλο αραβοσίτου, αλάτι, βούτυρο [γάλα] 0,5%, άρωµα βουτύρου, συντηρητικό [σορβικό κάλιο], αβγό πλήρες σκόνη 0,03%, χρωστική [κουρκουµάς].

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.

Βηρυτού

Λαχταριστές συνταγές με Φύλλο ΒΗΡΥΤΟΥ

Μπουγάτσα με Κρέμα Λεμονιού - ΦΥΛΛΟ ΒΗΡΥΤΟΥ - KANAKI
Μπουγάτσα με Κρέμα Λεμονιού
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Πορτοκαλόπιτα με Σοκολάτα

ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ, ΡΟΔΟΝΕΡΟ - ΦΥΛΛΑ ΒΗΡΥΤΟΥ - KANAKI

Γαλατόπιτα με Φιστίκια & Ροδόνερο

ΜΕΛΩΜΕΝΟ ΣΑΡΑΓΛΙ.JPG

Μελωμένο Σαραγλί

Δείτε πιο πολλές λαχταριστές συνταγές με Φύλλο ΒΗΡΥΤΟΥ εδώ...

shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ...

bottom of page