ΧΟΝΤΡΟ Φύλλο
ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ
Οδηγίες Διατήρησης:
Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από»
(βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.
Κάθε συσκευασία περιέχει 6 φύλλα (50x37cm περίπου).
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.
Οδηγίες Απόψυξης:
Πριν να χρησιµοποιήσετε το προϊόν, µπορείτε να το τοποθετήσετε από το προηγούµενο βράδυ στη συντήρηση του ψυγείου σας ή αφήστε το να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερµοκρασία δωµατίου. Πάντα να αποψύχετε το φύλλο µέσα στην κλειστή συσκευασία του. Μη προσπαθήσετε να ξετυλίξετε το φύλλο αν δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυµµατιστεί. Ανοίξτε την συσκευασία όταν είστε έτοιµοι να χρησιµοποιήσετε το φύλλο και διατηρήστε το σκεπασµένο µε µια υγρή πετσέτα µέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας για να µη χάσει την υγρασία του.
Οδηγίες Χρήσης:
Τα φύλλα χωρίζονται µεταξύ τους µε πλαστικό φιλµ που µε τη βοήθειά του ξεχωρίζουν εύκολα και µπορούν να µεταφερθούν στο ταψί χωρίς να σχιστούν και χωρίς να λερωθείτε. Αρχικά, λαδώνετε το ταψί. Με τη βοήθεια του πλαστικού φιλµ µεταφέρετε το φύλλο στο ταψί και το αναποδογυρίζετε µέσα σε αυτό. Αφαιρείτε το πλαστικό φιλµ και αλείφετε το φύλλο µε ελαιόλαδο. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία και για τα άλλα δύο φύλλα. Στη συνέχεια προσθέτετε τη γέµιση σας. Γυρίζετε τα φύλλα που περισσεύουν προς τα µέσα πάνω στη γέµιση. Προσθέτουµε τα υπόλοιπα φύλλα µε τον ίδιο τρόπο. Αλείφουµε και το τελευταίο φύλλο. Κόβουµε τα φύλλα που περισσεύουν από το ταψί και σπρώχνουµε τις άκρες τους περιµετρικά προς τα µέσα. Χαράζετε τα πάνω φύλλα σε τετράγωνα κοµµάτια. Ψήνετε την πίτα σύµφωνα µε τις οδηγίες της συνταγής σας.
Συστατικά:
Αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, ελαιόλαδο, καρυδέλαιο, φοινικέλαιο, αλάτι.
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από: γάλα και αβγό.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.