Αρχική σελίδα / H Εταιρία

H Εταιρία

Λίγα λόγια για την ιστορία της εταιρίας...

Τα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ ξεκίνησαν να παράγονται σε μια μικρή βιοτεχνία στο Καματερό το 1980. Το 1988 η εταιρία αγοράσθηκε από τον όμιλο Ι. Φιλίππου. Την εποχή εκείνη η εταιρία ήταν μια μεγάλη βιοτεχνία παραγωγής φύλλου κρούστας και καταϊφιού. Στεγαζόταν σε ενοικιασμένο χώρο στο Καματερό συνολικού εμβαδού 800 m2, απασχολούσε συνολικά 80 άτομα και ο κύκλος εργασιών της ήταν 800.000.000 δρχ. (2.350.000 ευρώ) από τα οποία το 90% περίπου προερχόταν από τα δύο βασικά προϊόντα, ενώ πάνω από το 50% του όγκου πωλήσεων αφορούσε προϊόντα χύμα.

Στόχος των νέων ιδιοκτητών ήταν η δημιουργία μιας μεγάλης και σύγχρονης Ελληνικής εταιρίας τροφίμων, με έμφαση στο επώνυμο προϊόν υψηλής προστιθέμενης αξίας. Για την υλοποίηση αυτού του στόχου εκπονήθηκε πενταετές επενδυτικό πρόγραμμα.

Το 1993 η εταιρία έχει πλήρως μετεγκατασταθεί στο νέο της εργοστάσιο που βρίσκεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 30 στρεμμάτων στη Μαγούλα Αττικής. Το εργοστάσιο διαθέτει 11.000 m2 χώρων παραγωγής και 2.200 m2 χώρων γραφείων. Ο σχεδιασμός του έγινε με βάση τις πλέον σύγχρονες απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο των τροφίμων. Το εργοστάσιο αυτό πληροί τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από την Ελληνική και κοινοτική Νομοθεσία για τη βιομηχανία τροφίμων. Όλοι οι χώροι παραγωγής είναι κλιματιζόμενοι, ο προσαγόμενος αέρας περνάει από απόλυτα φίλτρα. (περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην ενότητα για τη Διασφάλιση Ποιότητας).

Στο καινούριο εργοστάσιο πια, νέες ομάδες προϊόντων προστιθέμενης αξίας προστίθενται στη γκάμα των αρχικών προϊόντων. Οι Mπουκίτσες ΚΑΝΑΚΙ, η κατεψυγμένη Πίτσα και αργότερα οι Πίτες  και τα Στριφτά Πιτάκια και πρόσφατα  τα Mini Calzone είναι μερικές από τις οικογένειες προϊόντων ΚΑΝΑΚΙ που αγαπήθηκαν από τα ελληνικά νοικοκυριά, φέρνοντας τα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ εδώ και τόσα χρόνια στις πρώτες θέσεις της προτίμησης σας.

Όλα τα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ παράγονται και διακινούνται από την Hellenic Quality Foods ή αλλιώς HQF. H HQF είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες τροφίμων στην Ελλάδα που παράγει και διακινεί στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό τα προϊόντα Ζύμης ΚΑΝΑΚΙ και τα νωπά κοτόπουλα MIMIKOS.  Η HQF ανήκει στον Όμιλο Εταιριών Ι. Φιλίππου. Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο των προϊόντων ζύμης ΚΑΝΑΚΙ, βρίσκεται στη Μαγούλα Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες για την HQF ακολουθήστε το link.

Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο