Αρχική σελίδα / Οδηγίες για τους καταναλωτές

Οδηγίες για τους καταναλωτέςΌπως τονίσαμε και παραπάνω η ορθή τήρηση της αλυσίδας ψύξης είναι κεφαλαιώδους σημασίας για να απολαύσετε τη ποιότητα των προϊόντων ΚΑΝΑΚΙ.

1. Επιλέξτε να κάνετε τις αγορές σας σε προϊόντα που διατηρούνται σε ειδικές θερμοκρασίες από καταστήματα που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε.
2. Ελέγξτε την συσκευασία. Πρέπει να είναι άθικτη. Εάν η συσκευασία είναι σκισμένη, ανοιγμένη και ξανακλεισμένη πρόχειρα ή έχει σημάδια φθοράς, αγοράστε ένα άλλο προϊόν.
3. Τα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ, πρέπει να βρίσκονται σε ψυγείο με την σωστή θερμοκρασία. Τα ψυγεία των καταστημάτων είναι υποχρεωμένα να έχουν θερμόμετρα σε εμφανές σημείο. Κοιτάξτε το θερμόμετρο. Για τα κατεψυγμένα πρέπει να δείχνει θερμοκρασία – 18 βαθμούς και για τα νωπά 2 – 6 βαθμούς. Αν η θερμοκρασία είναι ψηλότερη, μην αγοράσετε προϊόν από το συγκεκριμένο ψυγείο, αλλά ενημερώστε τον υπάλληλο του καταστήματος.
4. Τα προϊόντα ψυγείου ή κατάψυξης τα αγοράζετε πάντα στο τέλος λίγο πριν πάτε στο ταμείο. Στην συνέχεια τα τοποθετείτε όλα μαζί στην ίδια σακούλα. Τα προϊόντα αυτά δεν αντέχουν πολύ χρόνο εκτός ψυγείου. Θα πρέπει να επιστρέψετε αμέσως σπίτι σας και να τα τοποθετήσετε στο ψυγείο.  Εάν θα τα μεταφέρετε με αυτοκίνητο, τον χειμώνα θα τα βάζετε στο πορτ μπαγκάζ, ενώ το καλοκαίρι θα τα βάζετε μέσα στο αυτοκίνητο. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε μια από τις ειδικές μονωτικές σακούλες που διατηρούν την θερμοκρασία.
5. Όταν φτάσετε σπίτι τοποθετήστε τα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ αμέσως στο ψυγείο ή την κατάψυξη.
6. Πάντα καταναλώνετε τα προϊόντα πριν από την ημερομηνία λήξης τους. Συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες διατήρησης και απόψυξης που υπάρχουν στην πίσω όψη κάθε προϊόντος ΚΑΝΑΚΙ   για τη σωστή αποθήκευση και χρήση του.

Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο