Νέες Βάσεις Πίτσας ΚΑΝΑΚΙ από αφράτη ζύμη με προζύμι!

Οι νέες Βάσεις Πίτσας ΚΑΝΑΚΙ είναι φτιαγμένες με Ζύμη με προζύμι δουλεμένη με ελαιόλαδο για πιο πλούσια γεύση. Ελαφρά ψημένες, είναι έτοιμες να υποδεχθούν τα
υλικά που θα επιλέξετε για να φτιάξετε την πίτσα σας, όπως ακριβώς σας αρέσει! Όταν ψήνονται γίνονται αφράτες και απολαυστικές αναδεικνύοντας τη νοστιμιά των υλικών που χρησιμοποιήσατε. Διαλέξτε ανάμεσα στην κλασική βάση πίτσας ή τη βάση πίτσας με σάλτσα από ώριμες ντομάτες και μυρωδικά,για μεγαλύτερη ευκολία.Κάθε συσκευασία περιέχει 3 βάσεις με ενδιάμεσο διαχωριστικό φιλμ για να μπορείτε να ξεπαγώσετε όσες θέλετε.

Βάρος Προϊόντος: 660g

Βάση Πίτσας Κλασική

ζύμη, πίτσα, βάση
Σχετικές Συνταγές

1. Διατήρηση

Διατηρούνται στον καταψύκτη (-18ο C) *** μέχρι την ημερομηνία λήξης (βλ. Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από:). Αν διατηρηθεί στη συντήρηση του ψυγείου σας, να χρησιμοποιηθεί μέσα σε μια εβδομάδα από την ημέρα της αγοράς.

2. Απόψυξη

Οι Βάσεις Πίτσας ΚΑΝΑΚΙ δεν χρειάζονται απόψυξη πριν μπουν στον φούρνο και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθούν αφού αποψυχθούν.

3. Τρόποι Χρήσης

4. Συστατικά

Αλεύρι σίτου, νερό, φυτικά λιπαρά, ελαιόλαδο 3%, μαγιά, ζάχαρη, αλάτι, γλυκερίνη, σορβιτόλη, γαλακτωματοποιητές: μόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, μονοελαϊκή πολυοξυ-αιθυλενο-σορβιτάνη, αντιοξειδωτικό: κιτρικό οξύ, συντηρητικό:σορβικό κάλιο. Περιέχει γλουτένη.

5. Πίνακας θρεπτικής αξίας

Θ Ρ Ε Π Τ Ι Κ Η  Α Ξ Ι Α  Α Ν Α  1 0 0 g
Ενέργεια 350 Kcal
Υδατάνθρακες 52,5g
Πρωτεΐνες 7,7g
Λιπαρά 11,9g

 

Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο