Αρχική σελίδα / Τρόπος Χρήσης

Τρόποι Χρήσης

Φύλλο Παραδοσιακό

Χοντρό και τραγανό φύλλο για πίτες ζυμωμένο με ελαιόλαδο!

Τώρα το αγαπημένο σας φύλλο παραδοσιακό για πίτες έγινε ακόμα πιο νόστιμο. Φτιαγμένο από αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας, ζυμώνεται με αγνό παρθένο ελαιόλαδο για να αποκτήσει την υφή του χωριάτικου ζυμωτού φύλλου. Όταν ψήνεται, χάρη στο ελαιόλαδο γίνεται ακόμα πιο απολαυστικά τραγανό και νόστιμο. Το Χοντρό Φύλλο με Ελαιόλαδο ΚΑΝΑΚΙ είναι σχεδιασμένο ειδικά για χωριάτικες πίτες, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί του πλήθος συνταγών που θα γίνουν ξεχωριστές χάρη στη πιο χονδρή υφή του και την πλούσια γεύση του.
Κάθε συσκευασία περιέχει 8-9 φύλλα (37x50cm).

Βάρος Προϊόντος: 650g

Απόψυξη:

 Πριν χρησιμοποιήσετε το Χοντρό Φύλλο με Ελαόλαδο, αφήστε το να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου μέσα στην κλειστή συσκευασία του για να μη χάσει την υγρασία του. Μη προσπαθήσετε να ξετυλίξετε ένα φύλλο που δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυμματιστεί. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, διατηρήστε το φύλλο σκεπασμένο με μια υγρή πετσέτα μέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας.
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Στριφτές πίτες

Για να φτιάξετε Στριφτές πίτες:

Ανοίγετε τα φύλλα στον πάγκο εργασίας. Απλώνετε ένα φύλλο και το αλείφετε με ελαιόλαδο. 














Βάζετε το 1/6 της γέμισης κατά μήκος της μεγαλύτερης πλευράς. Τυλίγετε το φύλλο ρολό και το βρέχετε εξωτερικά για να το τυλίξετε χωρίς να σπάσει.











Το τυλίγετε σαν σαλιγκάρι. Συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο με τα υπόλοιπα υλικά.















Δείτε συνταγές για Στριφτές πίτες:

Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο