Αρχική σελίδα / Τρόπος Χρήσης

Τρόποι Χρήσης

Φύλλο Παραδοσιακό

Χοντρό και τραγανό φύλλο για πίτες ζυμωμένο με ελαιόλαδο!

Τώρα το αγαπημένο σας φύλλο παραδοσιακό για πίτες έγινε ακόμα πιο νόστιμο. Φτιαγμένο από αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας, ζυμώνεται με αγνό παρθένο ελαιόλαδο για να αποκτήσει την υφή του χωριάτικου ζυμωτού φύλλου. Όταν ψήνεται, χάρη στο ελαιόλαδο γίνεται ακόμα πιο απολαυστικά τραγανό και νόστιμο. Το Χοντρό Φύλλο με Ελαιόλαδο ΚΑΝΑΚΙ είναι σχεδιασμένο ειδικά για χωριάτικες πίτες, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί του πλήθος συνταγών που θα γίνουν ξεχωριστές χάρη στη πιο χονδρή υφή του και την πλούσια γεύση του.
Κάθε συσκευασία περιέχει 8-9 φύλλα (37x50cm).

Βάρος Προϊόντος: 650g

Απόψυξη:

 Πριν χρησιμοποιήσετε το Χοντρό Φύλλο με Ελαόλαδο, αφήστε το να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου μέσα στην κλειστή συσκευασία του για να μη χάσει την υγρασία του. Μη προσπαθήσετε να ξετυλίξετε ένα φύλλο που δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυμματιστεί. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, διατηρήστε το φύλλο σκεπασμένο με μια υγρή πετσέτα μέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας.
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Σουρωτή πίτα

Για να φτιάξετε Σουρωτή πίτα:

Ανοίγετε τα φύλλα στον πάγκο εργασίας. Αλείφετε με βούτυρο το ταψί και στρώνετε τα μισά φύλλα, αλείφοντάς τα ενδιάμεσα με βούτυρο. 
Αδειάζετε την γέμιση και διπλώνετε τα φύλλα που προεξέχουν προς τα μέσα. 

Αλείφετε τα υπόλοιπα φύλλα με βούτυρο, τα βάζετε το ένα επάνω στο άλλο, τα πιάνετε όλα μαζί και τα σουρώνετε ελαφρά έτσι ώστε να καλύψουν όλη την επιφάνεια της πίτας. Πατάτε τις άκρες τους προς το εσωτερικό των τοιχωμάτων, περιμετρικά στο ταψί μέσα με την βοήθεια ενός μαχαιριού.

 

Δείτε συνταγές για Σουρωτή πίτα:

Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο